2017. október 19., csütörtök

7.rész-Utazás az Alola régióba 3/5


Mikor felébredtem zajokat hallottam.Kiderült hogy Salandit volt az aki kiment a Poké-labdájából edzeni.Gyorsan felöltöztem és kimentem hozzá.Visszahívtam Salandit-ot.Ezt egy trainer meglátta és kihívott csatázni.Én persze elfogadtam a kihívást.
-Elő Exeggutor!
Erre előjött.
-Jó választás!Elő Incineroar!
-Exeggutor penge levelek!
Ez a támadás egy kicsit megsebezte Incineroar-t.
-Incineroar Láng-csapás!
Mikor eltalálta Exeggutort egyből visszahívtam.
-Vissza Exeggutor!
Erre visszatért.
-Vissza Incineroar!
Erre visszatért.
-Elő Lucario!
-Elő Salandit!
Előjöttek.
-Salandit méreg fog támadás!
-Lucario hárítsd!
Erre Lucario Salandit támadását kivédte.De Lucario-val valami furcsa történt.Kiderült hogy megává változott.Salandit megszeppenve nézte.
-Lucario fejezd be a csatát!
Erre Salandit-ot eléggé letiporta.De ezután vörös lett a  szeme Lucario-nak.Felvette a szájába Salandit-ot és lóbálta.Láttam hogy fáj neki.
-Vissza Lucario!
De nem hallgatott a trainer-ére.Folytatta azt amit Salandittal csinált.
-Elő mindenki!
Erre előjöttek.
-Spearow fémszárnnyal támadd meg Lucario-t!Mewtwo,Kyogre közel harcban szedjétek el tőle Salandit-ot!
-Tauros te támadd meg ökleléssel!
-Exeggutor penge levél támadás!
Erre mindenki azt tette amit mondtam.Így Salandit kiszabadult.De nagyon le volt gyengülve.
-Salandit vissza!
Erre visszatért a labdájába.
-Mindenki hagyja Lucario-t!
Erre majdnem minden pokémon így tett.De Mewtwo nem engedelmeskedett.Próbáltam megállítani de nem sikerült.Mewtwo odament és szinte elsöpörte Lucario-t.
-Mindenki vissza!
Erre már Mewtwo is engedelmeskedett.A trainer sírva futott el.Elmentem a Pokécenter-be hogy meggyógyítsák a pokémnjaimat.Joy nővér pár perc múlva hozta is őket vissza.Ezután kimentem egy kicsit edzeni az erdőbe.Mire az erdő bejáratához értem egy furcsa hangot hallottam.Mintha harcoltak volna a pokémonok.Miközben próbáltam volna hallgatózni de közben majdnem fellökött egy csapat Rockruff.Mivel szokatlannak találtam hogy ilyen féle pokémon a hegyekről csak úgy levándorolna ide az erdőbe így követtem őket.Nem kellett sokat mennem hogy meglássam hogy mi folyik itt.Egy trainer drónokkal és egy csomó pokémonnal volt ott.Azt láttam hogy Mewtwo egy családot véd és a többi pokémon támogatja.
-Mewtwo elő!
Erre előjött.
-Mewtwo segíts a társadnak legyőzni a trainer-t!Sötét labda!
Erre a trainer egy Pupitarral hárította a támadást.Semmi baja nem lett a trainernek.De a pupitarnak annál több.Vissza hívta és eldobta a labdáját.Míg a trainer a 2 Mewtwo-val volt elfoglalva a pupitar labdáját elcsentem.Gyorsan betettem egy táskába a labdáját és elfutottam.
-Elő Kyogre!
Erre előjött.
-Kyogre vízágyú támadás!
Erre a trainer egy oddisht hívott elő aki felfogta a támadást de ugyanúgy megsérült mint Pupitar.Visszahívta oddisht és az ő labdáját is eldobta.Most is próbáltam elcsenni de nem sikerült.Észre vett a trainer és rámuszított 3 Houndoom-ot.
-Elő Tauros!
Erre előjött.
-Tauros öklelés!
Erre mind a 3 Houndoom vissza lett hívva.De az ú labdájukat már eltette.A 2 Mewtwo viszont kezdett fáradni.
-Pupitar elő!
Erre előjött de nagyon legyengülten.
-Figyelj Pupitar!Tudom hogy kimerültél és embertelen körülmények között éltél de ez most megváltozik.Arra kérlek hogy amennyire tudod Mewtwo-ékat védd meg.Ha itt az ideje visszahívlak.Jó?
Erre Pupitar bólogatott.
-Pupitar szikla zúzó támadás!
Erre Pupitar így tett.
-Mindenki védje Mewtwo-ékat!
Erre minden pokémon így tett.De egy váratlan fordulat következett.Megjelent Celebi is.Nagyon meglepődtem.De Celebi segítségével simán legyőztük a gonosz embert.A gonosz ember így elmenekült.De a másik Mewtwo egy követ adott oda nekem.Kiderült hogy az egy Mega kő.
Celebi pedig  meghajolt előttem és beállt a harchoz.Gondoltam azért hogy ha  legyőzöm elkaphassam.
-Mewtwo próbáljuk ki a kövedet!
Erre megnyomtam és valami csodálatos történt.
Mega Mewtwo Y lett belőle.
-Mewtwo sötét labda!
Erre Mewtwo így tett.Olyan gyorsan támadt hogy Celebi nem tudta kikerülni.Így Celebi összeesett.Rádobtam egy  Ultra labdát de kijött.Rádobtam egy Poké labdát és kijött.De találtam valamit.Egy Ultra Ballt.Rádobtam és meglett!
Celebi tulajdonosa lettem!De érdekes módon ő nem ment el a professzorhoz.Mondjuk nem is bántam.Mewtwoval hazateleportáltam és meggyógyítottam a pokémonjaimat.